Bestill time med SMS

Send til 2097:

VARNA fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

VARNA 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Influensavaksine

Lokaler og priser

Lokalene ligger i annen etasje over Bogerud, samme inngang som Varnaveien Cafe. Se lenke til kart ned til høyre på denne siden.

Parkeringsmuligheter utenfor (men litt mer utfordrende på det midlertidig senteret vi er nå frem til desember 2020). Heis er installert.

 

Priser:

Priser og egenandeler følger i vesentlig grad avtalen mellom Legeforeningen og Staten - "Normaltariffen", og endres stort sett en gang i året. Egenandeler blir nå registrert automatisk, og pasienten får tilsendt Frikort, når egenandelstaket er nådd (per 2020 kr. 2460,-). Det er også enkelte priser som ikke går under egenandel, slik som forbruksvarer, medisiner, diverse attester, ekspedisjonsgebyr etc.

 

 

 

Prisliste
Gjeldende fra 1. juli 2019 – ca 30. oktober 2020

Egenandeler som inngår i frikortgrunnlaget

 

Kort om frikortordningen

- Frikort dekker ikke utstyr eller spesielle undersøkelser (eks. gynekologisk us, spirometri/lungefunksjonsmåling, EKG, operasjoner etc).  Er det noe å betale, sendes dette på SMS, og hvis det ikke betales innen to døgn, sendes faktura med tilleggsgebyr på kr 65,-

- Frikort blir ikke nødvendigvis automatisk registrert på legekontoret. Det er pasientens oppgave å opplyse om frikortrettighet.

- Om du skulle være uheldig å få tilsendt faktura for legebesøk/tjeneste du mener skulle vært dekket av frikort, vil du få pengene igjen av Helfo når du har betalt.  
 
 
Annet som ikke inngår i frikortgrunnlaget
 

          - Gynekologisk undersøkelse, enkle elastiske bind m.m kr. 63,-
          - Spirometri, EKG, rektoskopi, enkelt sårskift m.m kr. 95,-
          - Kateterisering, mindre kirurgiske inngrep m.m kr. 134,-
          - Større kirurgiske inngrep, større sårskift m.m kr. 181,-

 
Attester som ikke går inn i frikortgrunnlaget eller under veiledende honorarer. Mange ferdigutfylte skjemaer til attester for spesielle skoler/høyskoler/yrker har egne attester med egne priser og føres ikke opp her.